2021

Aluminium Sloep

Stap aan boord van jouw ultieme avontuur op de Amsterdamse grachten met onze sensationele en krachtige aluminium sloep, nu met de keuze tussen een 9pk of een 20pk motor!

Stel je voor: je vaart moeiteloos over het water, de wind door je haren, terwijl je de betoverende grachten van Amsterdam verkent. Dit is de perfecte manier om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van pure vrijheid op het water.

Onze sloep is een meesterwerk van technologie en design. Hij is uitgerust met alle moderne gemakken om jouw vaarervaring naar ongekende hoogten te tillen. Alles is ontworpen met jouw comfort in gedachten.
Maar dat is nog niet alles! Deze (2e hands) sloep is klaar om met jou op avontuur te gaan. Hij wacht op een nieuwe eigenaar die zich wil onderdompelen in luxe en comfort, en met zijn elegante aluminium ontwerp trekt hij ongetwijfeld bewonderende blikken langs de grachten. Word het middelpunt van aandacht terwijl je met trots door de stad vaart.

Waarom zou je wachten op je droomboot? Dit is jouw kans om de ultieme Amsterdamse vaarervaring te beleven. Schaf deze fantastische aluminium (2e hands)sloep aan en maak herinneringen die een leven lang meegaan!
Wacht niet te lang, want er zijn nog maar twee beschikbaar en de prijs is onderhandelbaar! Met een lengte van 5,50 meter, een breedte van 2 meter en de keuze tussen een 9pk of 20pk motor, heb je de kracht en wendbaarheid om elk avontuur aan te kunnen.
 
De specificaties spreken voor zich van deze 2e hands sloep:
  • Motor: Kies tussen 9pk of 20pk voor de perfecte krachtbron.
  • Accu: Eén Power Accu's van 24 Volt, waterdicht en duurzaam.
  • Inclusief ligbed en luxe kussenset voor ultiem comfort.
  • Topsnelheid van 15 km/uur of voor de 20pk 20km/uur

De ligplaats in Vinkeveen maakt deze sloep de ideale metgezel voor jouw avonturen in de stad.

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met Franklin Zielinski via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie en om jouw droomavontuur op het water te beginnen!

€ 16.500,-

Details

  • Bouwjaar: 2021
  • Afmetingen: 5.50 x 2 x 0.4
  • Motor: Suzuki 9 of 20pk
  • Materiaal: Polyester

Ligplaats

Vinkeveen

Dolphin Yachtbrokers

Franklin Zielinski

Dolphin Yachtbrokers wordt gerund door Franklin Zielinski, een zeer ervaren / enthousiaste en gedreven ondernemer.

Dolphin yachtbrokers

Dolphin Yachtbrokers

KvK: 85073229