Dolphin Yachtbrokers heeft meer dan 25 jaar internationale ervaring bij het verkopen van motor/zeiljachten.

Dolphin Yachtbrokers

Dolphin Yachtbrokers

Ons vakgebied van verkoop van motor- en zeiljachten vraagt om deskundigheid en een actieve verkoopmethode. Met een dynamische en vooral grote database van internationale klanten, wordt er gestreefd naar een passende manier van het aanbieden van uw jacht. In goed overleg met u, als onze opdrachtgever, hebben wij als doel om het best mogelijke verkoopresultaat voor u te behalen. Bij Dolphin Yachtbrokers is elk verkoopproces maatwerk en gaat het om u.

Werkwijze

Om uw boot goed ‘in the picture’ te laten komen, maken wij een digitale presentatie van uw boot (zie website) met een uitgebreide specificering en mooie foto’s. Wij verzorgen de online marketing, het advertentieprotocol en versturen vertrouwelijke mailingen naar een zorgvuldig opgebouwd netwerk van relaties, die elke keer het vertrouwen in Dolphin Yachtbrokers gehonoreerd zien worden.

Wij hebben een uitgebreide kennis van de Europese markt, daarom zijn wij de juiste sparringpartner voor een marktconforme waardebepaling. Dit is de basis voor de succesvolle verkoop van uw boot. De aanpak van Dolphin Yachtbrokers is Europees georiënteerd, maar Nederland en dat is onze basis, verliezen we zeker niet uit het oog.

No cure, no pay

Dolphin Yachtbrokers werkt op no-cure-no-pay basis. Wat betekent dit? Als wij uw boot niet binnen 9 maanden verkopen, dan kunt u de bemiddelingsovereenkomst ontbinden en een geheel andere kant op gaan. U bent ons in dit geval geen vergoeding verschuldigd. U betaalt dus ook niet voor alle advertenties en bezichtigingen die wij eventueel al voor u verzorgd hebben.Een bemiddelingsovereenkomst heeft een looptijd van 9 maanden, met steeds een automatische verlenging van 9 maanden. Uw opzegtermijn is 1 maand.
Wij berekenen u een scherpe courtage van 4%* (exclusief 21% BTW) over de netto verkoopprijs van uw jacht.

*De minimale courtage is € 2.450,- en bij een buitenlandse koper is dit € 3.000,- (exclusief 
 21% BTW).Wilt u dat Dolphin Yachtbrokers alleen de transactie voor u regelt, dan is dit ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Waardebepaling

Wij maken graag een waardebepaling voor u. Hoe werkt dit? U neemt contact met ons op voor een bezichtiging van uw boot, uit deze bezichtiging maken wij dan een vrijblijvende waardebepaling. Ook voor schepen die in een land liggen waar wij niet zijn vertegenwoordigd, maken we graag een interessant en tailor made voorstel. Waar wacht u nog op, aarzel niet en neem contact met ons op voor het verkopen van uw boot.

Heldere bemiddelingsovereenkomsten

Dolphin Yachtbrokers gebruikt heldere bemiddelingsovereenkomsten en wij maken duidelijke afspraken. Wij bieden een zeer professioneel verkooptraject met alle kansen op een succesvolle verkoop!


Ga nu niet zelf lopen prutsen op Marktplaats of Boten te koop als u uw boot wilt verkopen.
Wij hebben bemerkt dat mensen hier slechte ervaringen opdoen. Maar niet bij Dolphin Yachtbrokers!

Wij nemen u graag alles voor de succesvolle verkoop van uw boot uit handen!

Wilt U uw boot verkopen via Dolphin Yachtbrokers?

Dolphin Yachtbrokers
Dolphin yachtbrokers

Dolphin Yachtbrokers

KvK: 85073229