1980

Kruiser (je kunt er op wonen)

Ontdek de perfecte combinatie van comfort en avontuur met deze prachtige complete kruiser uit 1980, die nu te koop is na zorgvuldige overweging. Deze unieke cruiser biedt niet alleen een adembenemend uitzicht op het water, maar is ook geschikt om in te wonen!

Met veel liefde voor detail gebouwd, ademt dit schip nostalgie uit met behoud van veel originele kenmerken. Het schip beschikt over moderne voorzieningen die het leven aan boord aangenaam maken, zoals verwarming, een douche met warm water en een elektrisch toilet.

Het panoramische glazen dakluik zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor het schip licht en ruim aanvoelt. De goed uitgeruste kombuis biedt een elektrische kookplaat, spoelbak met koud en warm stromend water, nieuwe koelkast en boiler, en voldoende opbergruimte.

Met vier comfortabele slaapplaatsen, een gezellige dinette met uitzicht naar buiten en een kitchenette die ook kan worden omgebouwd tot extra slaapplaatsen, is dit schip ideaal voor families die op zoek zijn naar een fijne en gezellige boot.

De DAF 575 6-cilinder dieselmotor met 105 PK zorgt voor een uitstekende manoeuvreerbaarheid, en met een verbazingwekkende zuinigheid van slechts 2 liter per uur maakt deze boot zowel korte uitstapjes als langere reizen tot een waar genot.

Het schip is compleet uitgerust met moderne voorzieningen zoals walstroomaansluiting, 220 volt stopcontacten door het hele schip en zelfs een radio voor entertainment. Het grote zonnedek achterop biedt de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Met een lengte van 12 meter en een breedte van 3.40 meter biedt dit schip voldoende ruimte voor comfortabel wonen en reizen. Een anker is inbegrepen voor als u even wilt pauzeren en genieten van de rust op het water.

Deze kruiser is meer dan een boot, het is een thuis op het water, klaar om nieuwe herinneringen te creëren en avonturen te beleven. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze charmante en veelzijdige familieboot!

 
Voor meer informatie: Franklin Zielinski - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 06-25289747

€ 49.000,-

Details

  • Bouwjaar: 1980
  • Afmetingen: 12.00 meter x 3.40 meter
  • Motor: DAF 575 6 cilinder diesel motor, 105 PK
  • Materiaal: Staal

Ligplaats

Elburg

Dolphin Yachtbrokers

Franklin Zielinski

Dolphin Yachtbrokers wordt gerund door Franklin Zielinski, een zeer ervaren / enthousiaste en gedreven ondernemer.

Dolphin yachtbrokers

Dolphin Yachtbrokers

KvK: 85073229