1992

Etap 28I

De Etap 28i is een mooi en zeer comfortabel zeiljacht met een ruime achterkajuit. Het is echt een zeer veilig zeiljacht, gebouwd met een buiten- en binnenschaal, en uitermate geschikt voor zeilvakanties met het gezin. De diepgang is 1,35 meter, wat betekent dat de meeste Friese Binnenwateren zeer goed bereikbaar zijn!

Prachtige Etap 28i uit 1992 met een re-fit in 2014/2015. Vrijwel alles aan dit schip is met liefde vervangen, zoals de zeilen, verstaging, alle lijnen en de railing, de elektra, het gehele watersysteem inclusief een elektrische pomp, en de matrassen. Daarnaast zijn er nieuwe wasbakken, toilet en kranen geïnstalleerd.

Het schip is voorzien van een nieuwe buiskap en buistent. De nieuwe Volvo Penta motor met saildrive en bediening in de kuip zorgen voor een soepele vaarervaring. Zowel binnen als buiten is het schip helemaal geschilderd. Er zijn veel extra's aan boord, het schip is met liefde gemoderniseerd en vaart heerlijk. Dit is een prachtig en fijn schip voor familie vakanties. Vier slaapplekken, nieuwe matrassen.

Nieuwe kussens op de zittingen in de kajuit en nieuwe kussens in de kuip. Binnen zitplaats voor vijf personen. Toilet en wasbak in de badkamer, keuken met tweepits gasfornuis en koelkast. Fornuis en compressor van de koelkast zijn nieuw.

De gehele kajuit is van binnen geschilderd door een professionele schilder.

Er zijn 3 maal 220 Volt en 3 maal 12 volt aansluitingen in de kajuit aanwezig. Verder zijn er drie brandblussers en twee brandmelders aanwezig. Het schip is uitgerust met een alarmsysteem. De waterpomp, watertank en waterleidingen zijn vernieuwd, evenals de wasbakken, kranen en de dek waterinlaat. Nieuwe Victron (Gel)accu's zijn geplaatst en alle elektra is vernieuwd, inclusief nieuwe navigatieverlichting. Daarnaast zijn een Victron acculader en Victron batterijmonitor geïnstalleerd, evenals een Masterflush 7220 12 volt toilet.

Alle doorvoeren door de huid zijn vervangen, evenals de gasleidingen en aansluitingen inclusief drukregelaar. Het schip is voorzien van een nieuw gaskookfornuis en een nieuwe BEP gasdetectie, die meet bij het fornuis en in de gasbun. Inclusief borden, glazen en pannen.

Het schip is uitgerust met een nieuw grootzeil en nieuwe rolfok. Een stormfok is aanwezig en het schip is geheel voorbereid voor een spinnaker, hoewel er geen spinnaker aanwezig is. Alle lijnen zijn vernieuwd, meerdere landvasten en stootwillen zijn inbegrepen, en de lieren zijn gereviseerd en voorzien van nieuw binnenwerk.

Aan boord vindt u ook een Ray 55 E marifoon inclusief tweede handset, Ray AIS 650 transponder, Ray A65 multi-display, en Ray i50 & i60 wind-, snelheids- en dieptemeters. Voor entertainment zijn een Fusion MS-AV700i DVD-speler en een Philips TV aanwezig. Verder zijn er een watermeter, dieseltankmeter, stootwillen en een klaptafel voor in de kuip aanwezig.

Meer info? Neem contact op met Franklin Zielinski via 06-25289747 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

€27.500,-

Details

  • Bouwjaar: 1992
  • Afmetingen: 8.58 x 3.12 x 1.35 (diep)
  • Motor: Nieuwe Volvo Penta motor
  • Materiaal: Polyester

Ligplaats

Drachten

Dolphin Yachtbrokers

Franklin Zielinski

Dolphin Yachtbrokers wordt gerund door Franklin Zielinski, een zeer ervaren / enthousiaste en gedreven ondernemer.

Dolphin yachtbrokers

Dolphin Yachtbrokers

KvK: 85073229